7 veel gestelde vragen


_DSC0613

1) Hoe kan ik beginnen met golf?

U kunt een mail sturen naar golfcompleetutrecht@xs4all.nl  of per mobiel contact opnemen met een sms- , voicemail-  of appbericht naar telefoonnummer nr.  06 – 20938947

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om tot verdere afspraken te komen.

Voor meer informatie over lestijden, accommodaties en lesprijzen verwijzen wij graag naar de overige hoofdstukken in de menu balk van deze site.

2) Wanneer worden de lessen gegeven? 

De lestijden worden in overleg met de deelnemers afgesproken. Voor groepslessen betekent dit in de praktijk dat bij de 1e les de agenda’s worden getrokken om gezamenlijk tot een serie lessen te komen. Groepen bestaan uit maximaal 6 personen. Gezamenlijk geplande lessen die u door privéomstandigheden niet kunt volgen kunnen helaas niet worden ingehaald.

3) Moet ik eerst lid worden voordat ik kan beginnen met golf?

Nee, starten met (leren) golfen kan zonder verdere verplichtingen, u hoeft dus niet eerst lid te worden van een vereniging of van Golf Compleet Utrecht voordat u begint.

4) Is lessen in een groep goedkoper? 

Ja, deze kortingen zijn reeds in de genoemde prijzen verwerkt. Om de kwaliteit te waarborgen en u voldoende aandacht te geven blijft de groepsgrootte echter beperkt, tot max. 6 personen.

5) Wat kan ik na de startcursus ?

De startcursus van 8 lessen werkt toe naar het lokale baanbewijs. Na deze cursus bent u in principe gereed om te gaan oefenen/spelen op de par 3 baan. Om zelfstandig te kunnen spelen met lokaal baanbewijs dient u de spelregels te kennen en hiervoor een regelexamen af te leggen.

Na de startcursus kunt u middels de vervolgcursus doorwerken naar het landelijke speelbewijs (handicap 54) waarmee u op veel golfbanen in Nederland terecht kunt.

6) Moet ik al golfclubs aanschaffen?

Nee, de golfschool stelt tijdens de lessen de golfclubs ter beschikking; u hoeft dus nog niets aan te schaffen. Wilt u buiten de lessen om de clubs van Golf Compleet Utrecht gebruiken dan kunt u deze voor de duur van de cursus huren tegen een kleine vergoeding (€ 20,–).

Als u een golfswing ontwikkelt hebt kan in overleg met de professional bekeken worden welk materiaal het beste bij u past zodat u geen miskoop doet. Wij zullen u hierbij graag van dienst zijn met advies. Golf Compleet Utrecht kan de materialen ook voor u bestellen en leveren.

7) Wat kost het oefenen en het gebruik van de accommodatie voor niet-leden? 

Als u geen lid bent rekenen de accommodaties een fee voor het gebruik van alle faciliteiten voor het volgen van lessen. Dit bedrag is reeds verwerkt in de lesprijzen, zie “accommodatiekosten” bij de les tarieven. Hiermee hebben we voor de lessen toegang tot alle onderdelen van de accommodaties en kunt u ook alle faciliteiten van het clubhuis gebruiken. Voor de oefenballen kunt u ballenkaarten verkrijgen bij de receptie tegen de daarvoor geldende tarieven.

Voor het spelen in de baan betaalt u per keer een greenfee. De greenfee tarieven kunt u vinden op de sites van de desbetreffende locatie.

Golf Compleet Utrecht werkt met reële prijzen. Kwalitatief hoogstaande lessen op basis van 35 jaar ervaring. Door in kleine groepen te werken is er veel aandacht voor de leerling. Ons streven is uw verwachting waar te maken en dat u plezier in het golfspel krijgt en houdt!