Spelverbetering


Spelverbetering begint bij regelmatig oefenen! Daarnaast is het een optelsom van uw aanleg, inzet (training), speelervaring en de ondersteuning door uw golfprofessional. Regelmatig uw techniek en spel evalueren met uw golfprofessional is een goede manier om het rendement van uw trainingen en vorderingen in de baan te vergroten.

Golf Compleet Utrecht zoekt samen met u naar de balans tussen technisch trainen en baanervaring opdoen. Gezamenlijk wordt naar uw persoonlijke doelstellingen gekeken, waarna het programma voor verbetering van swingtechniek, tactiek en course-management op maat wordt aangeboden.

Als u uw gestelde doel(en) heeft bereikt, wordt daar gezamenlijk met een drankje bij stil gestaan.

Om het te vieren en realistische en haalbare vervolgstappen te bespreken!

Golfwedstrijden; De Vrije Meppers

Als u geen lid bent van een vereniging maar toch wilt ervaren wat het is om aan een golfwedstrijd deel te nemen dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Golf Compleet Utrecht.

Op regelmatige basis organiseren wij wedstrijden voor beginners en gevorderden onder de noemer “De Vrije Meppers”. Deze groep, bestaande uit leerlingen van Golf Compleet Utrecht speelt hierbij op diverse banen in de regio, zodat u kennis maakt met de verschillende omgevingen waarin golfbanen liggen. Maar bovenal maakt u kennis met andere golfers waarbij speelplezier en gezelligheid centraal staan!

Tevens kunt u deze wedstrijden gebruiken om uw speelniveau te verbeteren (uw handicap te verlagen).