Afspraken / Annuleringen


Afspraken maken, hoe werkt het?  

Golf Compleet Utrecht vindt direct contact belangrijk, zodat besproken kan worden waar uw begeleidingsvraag op is gericht. Hierbij werken we met de volgende spelregels:

  • Lessen uitsluitend op afspraak, rechtstreeks, telefonisch, per app of mail. Tijdens lessen kan de telefoon niet worden beantwoord; spreek s.v.p. een bericht in of stuur een sms of app.
  • Lesprijzen zijn inclusief tarieven drivingrange, exclusief eventuele greenfees en oefenballen.
  • NB! In (groeps-) overleg vastgestelde lesdata kunnen bij (individuele) verhindering of te laat verschijnen niet worden ingehaald. U mag een vervanger sturen.
  • Bij niet verschijnen blijft u het lesgeld verschuldigd. Uitzondering op deze spelregel is dat in overleg met de professional en/of groep 24 uur voorafgaand aan de lesdatum een andere lesdatum wordt afgesproken.
  • Annuleringen of te laat komen: wilt u een golfles annuleren dan verwachten wij uiterlijk 24 uur vooraf een berichtje van u, per sms of via de mail. 06-20938947 of golfcompleetutrecht@xs4all.nl 

Indien u onverwacht verhinderd bent kunt u ook een vervanger sturen. Graag een berichtje vooraf per telefoon, sms of app.

Krijgen wij geen bericht, of bent u te laat met het doorgeven van een annulering dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde lestijd bij u te declareren.

Indien u te laat komt bij een besproken groepsles kunt u wel aansluiten. De gemiste lestijd kunt u helaas niet inhalen.