Golfreizen


25022013756  Golfreizen en winterbreaks                                                                                                               

Heerlijk om tijdens de koude wintermaanden een break te nemen in een warmer land en daar vrijwel elke dag actief bezig te zijn, met golflessen, spelen van wedstrijden, een lekkere nazit in de zon en in de avond een verdiend diner!

Golf Compleet Utrecht organiseert al sinds 1988  2-daagse tot 8-daagse golf–instructiereizen door geheel Europa, in samenwerking met gerenommeerde golf-reisbureaus. Voor iedere reis wordt in overleg met de deelnemers een op maat gemaakt programma afgestemd.

Naast veel aandacht voor golf is er dan ook ruimte voor cultuur en/of natuur en worden vrije tijd en actief bezig zijn naar wens ingevuld.

 

 

Golf Compleet Utrecht vindt het sociale aspect hierbij belangrijk. We verdelen de deelnemers iedere dag in andere groepen zodat er ruimte is voor groepsdynamiek waarbij iedereen elkaar leert kennen. De professional bepaalt hierbij de wisselende indeling, om groepjes binnen de groep te voorkomen.

 

la finca, Spanje 2012

la finca, Spanje 2012

02022013696Nog steeds gaan mensen met elkaar op golfvakantie die elkaar hebben leren kennen tijdens de door Golf Compleet Utrecht georganiseerde reizen, sommigen al van 30 jaar geleden!

Het grote voordeel is dat u richting het voorjaar en het nieuwe seizoen al een flinke stap gezet hebt om de continuïteit in uw spel te krijgen en u dus snel weer kunt starten als de Nederlandse banen speelklaar zijn.