Beginnen met golf


Indien u wilt starten met golf kunt u zich aanmelden bij;

Golf Compleet Utrecht / A – professional Paul Grosfeld

E-mail   golfcompleetutrecht@xs4all.nl

of bellen / sms-en / appen naar 06 – 20938947

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een eerste afspraak te komen. U kunt zich aanmelden voor zowel privé – lessen als groepslessen.

Voor beginners: Bent u nog onbekend met het golfspel dan kunt u eerst een keer “proeven” om te zien of golf iets voor u is. Graag nodigen wij u uit voor een gratis kennismaking tijdens 1 van de kennismakingsdagen.

Voor gevorderde spelers: Een gevorderde speler krijgt een gratis intake-les van 50 minuten indien men een lespakket van minimaal 5 lessen afneemt. Besluit u na de intake-les niet door te gaan dan wordt de intake-les tegen het geldende tarief berekend.

Voor beginners is het belangrijk dat u in de startfase direct een goede basistechniek leert. Starten met een goede basistechniek geeft op lange termijn meer rendement en speelplezier.

Het aanleren en automatiseren van de 4 basisslagen (de golfswing en de andere kort-spel slagen) kost tijd en vraagt veel herhaling. Regelmatig oefenen over een langere periode is nodig om tot een stabiel en vast slagenpatroon te komen. Zodat u in de baan de diverse slagen snel en goed kunt afwisselen. Om die reden werkt Golf Compleet Utrecht niet met de zogenaamde spoedcursussen van een paar dagen, maar streven wij naar het aanleren van een kwalitatief goede basistechniek.

Om bovengenoemde redenen beveelt Golf Compleet Utrecht sterk aan om te starten in een kleine groep (tot maximaal 6 personen). U krijgt dan de aandacht die u verdient en uw golfprofessional kan meteen ingrijpen als u een foutieve beweging dreigt te automatiseren.

Daarnaast, in een groepje golflessen nemen is leuker, het stimuleert om samen te gaan oefenen en het is gezelliger!

Volgende stap: Spelen in de baan