Golf Compleet Utrecht


_DSC0615

Golf Compleet Utrecht  06-20938947

“Voel je vrij met golf!” Nu Startcursus (8 lessen) al vanaf € 139,– p.p. ! Kom kennismaken met golf bij de gratis inloopdagen (lees meer >>). Golfprofessional Paul Grosfeld leert u in twee uur de basisprincipes van het golfspel in een gezellige en ongedwongen sfeer! Ontdek en ervaar of golf voor u net zo’n uitdagend spel is als voor vele anderen. Kennismaken met golf, met elkaar en met Golf Compleet Utrecht! Van jong tot oud, u bent van harte welkom!

Met 35 jaar ervaring in de golfsport biedt Golf Compleet Utrecht een breed pakket van diensten, van golflessen, golfregels, trainingen, clinic’s en advies bij materiaalkeuze tot wedstrijden op verschillende golfbanen en golfreizen voor een welverdiende golfvakantie! Een onafhankelijke, professionele organisatie voor al uw golfactiviteiten.

Golf Compleet Utrecht hanteert een aantal specifieke uitgangspunten; vrijheid, geen verplichtingen, voor iedereen toegankelijk, persoonlijk, en plezier. Met als rode draad aandacht voor de mens achter de golfstok. Tijdens onze golflessen werken wij, naast privélessen, uitsluitend met kleine groepen, tot max. 6 personen. Hiermee wil Golf Compleet Utrecht het verschil maken.

Golf is niet per definitie gekoppeld aan een (prijzig) lidmaatschap. Via Golf Compleet Utrecht kunt u in alle vrijheid gezellige activiteiten met andere deelnemers ontplooien (wedstrijdjes met De Vrije Meppers) en u betaalt alleen voor de momenten dat u daadwerkelijk sport.

Golflessen of andere activiteiten worden altijd in overleg afgesproken. Hiermee blijft u de baas over uw uitgaven en uw tijd. Vrij en onafhankelijk om uw hobby te beoefenen op de momenten dat het u het beste uitkomt. Ons motto is daarom: “Voel je vrij met golf”.

Contact_DSC0706
Heeft u vragen over lespakketten, cursussen, clinic’s, materiaal, clubreparatie en adviezen of wilt u meer informatie over onze andere activiteiten zoals golf-instructiereizen, neem dan contact op met Golf Compleet Utrecht.

Tel 06-20938947 of  golfcompleetutrecht@xs4all.nl

 lees meer over Paul >>

Mailinglijst

Indien gewenst kunnen wij u plaatsen op onze mailinglijst. U ontvangt dan periodiek via de mail een update van onze activiteiten, wedstrijden, golfreizen, combi trainingen, jaarpakketten of wijzigingen op de website.

Graag tot ziens!